Damla sakızı kokulu kazandibimizi taze beyaz et ile tamamladık, tavukgöğsü tatlısını mutfağımıza uygun yorumladık. Her zamanki gibi hep sevilen bir Hasan Usta tarifine ulaştık.
FABRİKAMIZDA MUTFAKLARIMIZDA ZİYARETÇİLERİMİZİN GÖNÜL RAHATLIĞI İÇİN TÜM STANDARTLARA UYGUN OLARAK ÇALIŞIR. BİR ÜRÜN TESİSLERİMİZDE HANGİ KALİTE İLE ÜRETİLİYORSA MASANIZA, EVİNİZE AYNI ŞEKİLDE ULAŞIR.
Yerel Öncelik
HER BÖLGENİN KALKINMASI ÖNCE ÜRETENLERİNİN SAMİMİ DESTEĞİ İLE MÜMKÜN OLACAĞINDAN, HAMMADEMİZİN TEDARİK EDEBİLDİĞİMİZ TÜM KISMINI YEREL ÜRETİCİLERDEN ELDE ETMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUZ. LOJİSTİK ZİNCİR DÖNGÜSÜNÜ OLABİLDİĞİNCE KISALTARAK KARBON AYAK İZİMİZİ KÜÇÜLTMEYİ HEDEFLİYORUZ.
Ar-Ge & Know-How
YÜKSEK ADETLİ VE DAHA KARLI ÜRÜNLER ÜRETMEK YERİNE MARKAMIZ VE GIDA SEKTÖRÜ İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK NİTELİĞİ TAŞIYAN, TÜKETİCİ FAYDASI GÖZETEN BİR TESİS OLMA HEDEFİ DOĞRULTUSUNDA YENİLİKÇİ ARAŞTIRMA VE TECRÜBE BİRİKİMİ HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ.